Space to be

Space to be is ontstaan vanuit een eigen zoektocht naar de vraag wie ben ik en wat wil ik. Deze vragen hebben mij, Tara de Ruijter, in aanraking gebracht met verschillende vormen van zelfontwikkeling, spiritualiteit, levensstijlen, rituelen en bewegingsvormen. Yoga speelt in deze zoektocht een grote rol.

Tijdens deze persoonlijke zoektocht deel(de) ik mijn verhaal graag met anderen. Ik ontdekte dat er meerdere wegen naar Rome leiden en dat iedereen zijn of haar eigen pad bewandelt, op zijn of haar eigen moment en tempo. Ik merkte dat ik met mijn ervaringen op het gebied van persoonlijke- en spirituele ontwikkeling anderen inspireer maar ook dat het voor sommigen (nog) onbekend terrein is. Soms leek het alsof anderen dachten dat die verdieping niet voor hun is weggelegd. Dat werd de basis voor het opzetten van deze plek. Een fysieke ruimte, toegankelijk voor iedereen, waar verbinding wordt gelegd tussen mensen die hun ervaringen en kennis graag willen delen en overbrengen en mensen die ervaringen willen op doen en behoefte hebben aan verdieping. We bouwen een brug tussen rust en beweging, in onszelf en het dagelijks leven.

 

Wat deze reis mij brengt is dat ik (nog) steeds meer de ruimte voel om volledig te kunnen zijn. Dit inspireerde mij en zo ontstond de naam: Space to be.

 

Space to be Studio

Zaal huren

Je kunt de studio op deze bijzondere plek ook huren. We geven graag andere mensen de mogelijkheid om uiting te geven aan hun creativiteit en het delen van hun kennis en passie.

De studio bestaat uit twee ruimtes; een voorkamer waar je kunt zitten en je spullen kunt opbergen. Hier is een klein keukentje aanwezig met een elektrische kookplaat, een theetap van 10 liter, een wasbak en wat keukengerei zoals kopjes, kommetjes en bestek.

Doe je de mooie deuren open, dan sta je in de (yoga)studio van ruim 100 m². De ruimte heeft een bamboo vloer, daarom willen we liever geen schoenen in de zaal. Yogamatten en props zijn aanwezig en er is een goede muziekinstallatie beschikbaar.

Eventueel bieden wij ook lunch service voor jouw evenement/workshop!

De studio is te huur voor een uur, een dagdeel (4 uur) of een dag (8 of 12 uur).
Eigen gebruik per uur: €15,- | per dagdeel: €45,-
Workshop, lessen & events per uur: €30,- | dagdeel €100,- | per dag 8 uur €175,- | 12 uur €200,-
Alle prijzen zijn excl. btw en eventuele overige kosten.

Ben je geïnteresseerd lees hier het info en algemenen voorwaarden, download het aanvraagformulier en vul hem ingevuld naar info@spacetobestudio.nl.

Veiligheidsmaatregelen

Omtrent de veiligheidsmaatregelen vertrouwen we er allereerst op dat je zorgt voor je eigen gezondheid en de gezondheid en veiligheid van anderen. Wij zorgen er op de onderstaande manieren voor dat de studio een veilige ruimte blijft.

Check voor de les in bij de host/leraar
Wanneer je binnenkomt, zal een van onze hostes of leraren je begroeten en je inchecken. We vragen je om je naam en contactgegevens achter te laten plus een gezondheidscheck. Deel eventuele blessures, zwangerschappen en of je je wel of niet op je gemak voelt om te worden aangeraakt door je leraar – we willen ervoor zorgen dat je practice goed voelt voor jou en je lichaam. 

Yoga matten en benodigdheden.
Er zijn matten beschikbaar voor gebruik, evenals bolsters, blokken, riemen en dekentjes. Vind je het fijner om je eigen spullen te gebruiken dan kunt je natuurlijk ook je eigen yogamat, deken en eventueel een kussensloop voor een bolster mee nemen. 

Drinken en eten
In de studio bieden wij gratis thee, water en koffie. We hebben voldoende glazen die we na gebruik afwassen. Ook kun je je eigen (thermos)drinkfles mee nemen. Op woensdag overdag en donderdag avond bieden wij ook een lekker kopje soep voor € 3,-. Er zijn kommen en lepels maar ook voor de soep ben je welkom om je eigen kom mee te nemen. 

Houd a.u.b. rekening met elkaars ruimte
We hebben een grote studio van 100 m2. Hoewel we erop vertrouwen dat je alleen naar de les komt als je je gezond voelt, willen we respect hebben voor degenen die liever op veilige afstand van elkaar blijven. Om voor iedereen een comfortabele ruimte te creëren vragen we je daarom om sensitief te zijn en om te voelen wat voor een ander belangrijk is. Mondkapjes zijn niet verplicht. Maar als het voor jou veiliger voelt om een mondkapje te dragen dan kun je bij binnenkomst en vertrek een mondkapje op doen. 

Assistentie in de poses
Velen van ons hebben de inspirerende fysieke aanraking van de docent gemist. We geven daarom hands-on aanpassingen op basis van wederzijdse instemming tussen leraar en leerling. Als je fysiek contact vervelend vindt, meldt dit dan bij je docent!

Hygiëne en ventilatie
Je kunt bij binnenkomst je handen wassen in ons “keukentje”. Ook is er desinfecterende handgel die je kunt gebruiken. Verder worden na iedere les de yogamatten en dekentjes schoongemaakt en ventileren we de ruimte. 


Heb je nog vragen of zorgen neem dan contact met ons op via mail info@spacetobestudio.nl

Background image of a blobBackground image of a blob