Space to be

Space to be is ontstaan vanuit een eigen zoektocht naar de vraag wie ben ik en wat wil ik. Deze vragen hebben mij, Tara de Ruijter, in aanraking gebracht met verschillende vormen van zelfontwikkeling, spiritualiteit, levensstijlen, rituelen en bewegingsvormen. Yoga speelt in deze zoektocht een grote rol.

Tijdens deze persoonlijke zoektocht deel(de) ik mijn verhaal graag met anderen. Ik ontdekte dat er meerdere wegen naar Rome leiden en dat iedereen zijn of haar eigen pad bewandelt, op zijn of haar eigen moment en tempo. Ik merkte dat ik met mijn ervaringen op het gebied van persoonlijke- en spirituele ontwikkeling anderen inspireer maar ook dat het voor sommigen (nog) onbekend terrein is. Soms leek het alsof anderen dachten dat die verdieping niet voor hun is weggelegd. Dat werd de basis voor het opzetten van deze plek. Een fysieke ruimte, toegankelijk voor iedereen, waar verbinding wordt gelegd tussen mensen die hun ervaringen en kennis graag willen delen en overbrengen en mensen die ervaringen willen op doen en behoefte hebben aan verdieping. We bouwen een brug tussen rust en beweging, in onszelf en het dagelijks leven.

 

Wat deze reis mij brengt is dat ik (nog) steeds meer de ruimte voel om volledig te kunnen zijn. Dit inspireerde mij en zo ontstond de naam: Space to be.

 

Space to be Studio

Zaal huren

Je kunt de studio op deze bijzondere plek ook huren. We geven graag andere mensen de mogelijkheid om uiting te geven aan hun creativiteit en het delen van hun kennis en passie.

De studio bestaat uit twee ruimtes; een voorkamer waar je kunt zitten en je spullen kunt opbergen. Hier is een klein keukentje aanwezig met een elektrische kookplaat, een theetap van 10 liter, een wasbak en wat keukengerei zoals kopjes, kommetjes en bestek.

Doe je de mooie deuren open, dan sta je in de (yoga)studio van ruim 100 m². De ruimte heeft een bamboo vloer, daarom willen we liever geen schoenen in de zaal. Yogamatten en props zijn aanwezig en er is een goede muziekinstallatie beschikbaar.

 

De studio is te huur voor een uur, een dagdeel (4 uur) of een dag (8 of 12 uur).
Eigen gebruik per uur: €15,- | per dagdeel: €45,-
Workshop, lessen & events per uur: €30,- | dagdeel €100,- | per dag 8 uur €175,- | 12 uur €200,-
Alle prijzen zijn excl. btw en eventuele overige kosten.

Ben je geïnteresseerd stuur dan een mail naar info@spacetobestudio.nl.

Background image of a blobBackground image of a blob