Workshops

We delen de vrijheid om jezelf te zijn en de mogelijkheid om te ontdekken en te experimenteren. We zijn continue in beweging en een ding weten we zeker: niets blijft zoals het is. Dit geld ook voor de studio en de lessen en workshops die we aanbieden. We bieden een podium voor mensen met een passie om hun kennis en tools te delen en verbinden hen met mensen die nieuwe ervaringen zoeken.

Ecstatic Dance & Cacao Ceremony

Ecstatic Dance is een magische dansvorm waarbij de muziek je meeneemt naar binnen en je lichaam zich volledig opent naar buiten. De DJ zorgt voor opzwepende vibes die zowel energie als ontspanning geven. Ecstatic dancing is een natuurlijke energieboost voor lichaam en geest, die eigenlijk het beste te ervaren is door het te DOEN!<br /> <br /> Voorafgaand aan de danssessie zal 'onze' Paola een prachtige Mexicaanse cacao-ceremonie geven om op te warmen. Rauwe cacao is zacht maar krachtig en nodigt je uit je hart te openen en het leven door je heen te laten stromen.Daarna nemen Host Cornee en DJ Leela...

Los ticket €12,50
Or with Try out card of Loyalty card

Sound Journey

Instrumenten uit de oudheid die gebaseerd zijn op resonantie, staan bekend om hun helend effect op het lichaam en de geest. De bijzondere klanken en boventonen van deze instrumenten openen resonantievelden en maakt energie vrij in het lichaam. 
Tijdens deze sound journey wordt uitgenodigd om je over te geven aan de harmonische vibraties van de authentieke Tibetaanse en Nepalese klankschalen, kristallen schalen, de Symphonic Gong, PANart Handpan en diverse andere wereldmuziek instrumenten.

Het concert duurt ongeveer 1,5 uur en wordt afgesloten met een ondersteunende gezongen Mantra.

Je hoeft hier even helemaal niets behalve comfortabel te liggen om een matje met kussens.

€20 buy ticket here: https://www.chipta.com/tickets/event/42703/sound-journey/

Stem expressie

Deze avond is gewijd aan jouw innerlijk lied, wat komt er opborrelen? Yeahhh

In deze workshops onderzoeken we de mogelijkheden van onze stem. Het is het instrument dat we het meest gebruiken, dat we altijd tot onze beschikking hebben en het wordt gezien als het oudste instrument van de mens. Door middel van onze stem laten horen wie we zijn, hoe we ons voelen, wat we te vertellen hebben en wat we aanroepen.

Het is ons communicatiemiddel bij uitstek.

Elke klank heeft een eigen trilling, elke trilling heeft invloed op onze cellen. In deze workshops word je uitgenodigd om uiting te geven aan je innerlijke trillingen. Leer je ermee te bewegen en je te laten beroeren. Je geeft expressie aan jouw persoonlijke lied, dat heel graag geboren wil worden.

Stem expressie helpt je om jezelf te laten klinken en je eigen plek in deze wereld te nemen. We gaan spelen met deze energie, ontdekken hoeveel plezier vrije expressie geeft en wat voor een ruimte er ontstaat als je jezelf laat horen.

Onze stem hoort bij het element lucht: lucht geven aan, opluchting maar ook het aanroepen, e.d.. Onze longen, onze adem, de keel is verbonden met de lucht, de wind. We klinken met elkaar, voor elkaar en tegen elkaar. Met de drums en verschillende instrumenten openen we onze velden voor onszelf en voor elkaar.

€15
Loyalty card

Background image of a blobBackground image of a blobBackground image of a blob