Workshops

We delen de vrijheid om jezelf te zijn en de mogelijkheid om te ontdekken en te experimenteren. We zijn continue in beweging en een ding weten we zeker: niets blijft zoals het is. Dit geld ook voor de studio en de lessen en workshops die we aanbieden. We bieden een podium voor mensen met een passie om hun kennis en tools te delen en verbinden hen met mensen die nieuwe ervaringen zoeken.

Yin Yoga Fusion Now Art

Yin yoga, meditatie, tekenen. Opkomende bewegingen, ideeën, fantasie via je pen laten vloeien. Tijdens of na een yoga sessie ben je vaak in een open staat van zijn. En dan is de les afgelopen en moet je weer de straat op. Terwijl dat vaak juist het moment is dat je helder kan denken, en dicht bij je authentieke zelf bent. Een perfect moment om te creëren,  zonder al te veel belemmerende gedachte. Na een heerlijke yoga les nemen we in deze workshop de tijd om opkomende bewegingen vrij te laten stromen. 

Laag inkomen €35
Regular ticket €40
Iets extra's €45

Stadsverlichting

Stadsverlichting is een initiatief om een cultuur van verlichting te stimuleren. Uit onderzoek blijkt dat als groepen mensen regelmatig samen stil zijn dat het effect harmonie en flow is. Deze positieve effecten gelden niet alleen voor de groep maar ook voor hun omgeving en uiteindelijk de hele wereld.  Om dit mogelijk te maken is Tijn Touber gekomen met het initatief Stadsverlichting waarin hij mensen uitnodigt om samen te mediteren. 

Gratis

Mantra middag

Het zingen van mantra's is voor velen een waardevollen oefening om tot rust te komen of juist de energie door te laten stromen. Op deze mantra middag komen geweldige muzikanten, Lila Pixie, Matthieu en anderen die samen met jouw willen zingen, bewegen, dansen onszelf verbinden met elkaar en het grote geheel. <br />

Laag inkomen €10
regulier ticket €15
Iets extra €20

Sound Journey

Instrumenten uit de oudheid die gebaseerd zijn op resonantie, staan bekend om hun helend effect op het lichaam en de geest. De bijzondere klanken en boventonen van deze instrumenten openen resonantievelden en maakt energie vrij in het lichaam. <br /> Tijdens deze sound journey wordt uitgenodigd om je over te geven aan de harmonische vibraties van de authentieke Tibetaanse en Nepalese klankschalen, kristallen schalen, de Symphonic Gong, PANart Handpan en diverse andere wereldmuziek instrumenten.<br />

Laag inkomen €15
Regulier ticket €25
Iets Extra's €30

Op Adem & Verhaal Komen

Welke verhalen heb je aangenomen. Geleend van een boek, een beweging, een inspirator, een geloof? Wat is je vertelt als waarheid door anderen of door jezelf? Wat houdt jouw innerlijke criticus in stand? Welke verhalen zijn van hun voetstuk gevallen of kun je maar niet in je leven te integreren? We onderzoeken de verhalen die je niet meer dienen.

€125 voor één workshop

Background image of a blobBackground image of a blobBackground image of a blob